Ons team

Bakkerij Smits is een bedrijf waar elke dag met liefde en zorg voor het bakkersvak ovenvers brood en heerlijk banket wordt bereid. Van maandag tot en met zaterdag staan onze medewerkers voor u klaar om u van de heerlijkste broden en de lekkerste vlaaien te voorzien. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Kom gerust een keer langs in een van onze winkels.

Even voorstellen

Jos Smits

Jos Smits

Eigenaar bakkerij Smits

Wist je dat?.. Jos zo erg is gewend aan werken in de nacht. Dat wanneer hij vrij heeft hij nog rond half 3 wakker wordt.

Jos Smits

Petra Smits

Eigenaar bakkerij Smits

Wist je dat? .. Petra als eigenaresse altijd bezig is met regelen en veel werk achter de schermen. Dat ze het soms gewoon heerlijk vindt om in de winkel te staan en contact te hebben met de klant.

Jos Smits

Loes Smits

Brood- en banketbakker, verkoopmedewerker, social media

Wist je dat?.. Loes het super leuk vindt om foto's te maken van de producten en deze te delen op social media.

Jos Smits

John Kleeven

Broodbakker

Wist je dat?.. John al bij bakkerij Smits werkt vanaf zijn 15de . Vanaf die dag ook nooit meer weg is gegaan!

Jos Smits

Frank Vergeldt

Broodbakker

Wist je dat?.. Frank een groot liefhebber is van films en series en hier ook een grote verzameling van heeft!

Jos Smits

Sef Raaijmakers

Broodbakker

Wist je dat?.. Sef van heavy metal muziek houd en hiervoor veel festivals en concerten voor afstruint.

Jos Smits

Sil Van De Water

Broodbakker

Wist je dat??. Sil een muziekliefhebber is van Metal en zelf ook gitaar speelt! Ook houd hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met gamen.

Jos Smits

Daan Van der Aa

Broodbakker

Wist je dat?? .. We wij een echte Brabander in ons midden hebben uit Beers. Iedere morgen knalt hij in zijn snelle Audi over de A73 naar Lottum. Daan is een broodbakker met liefde voor het product en dat straalt er vanaf!

Jos Smits

Timo Van Bree

Brood & banketbakker

Wist je dat??.. Timo is een echte allround bakker is! Hij is een carnavalsliefhebber en ook ooit prinscarnaval geweest. Ook houdt hij ook van een feestje.

Jos Smits

Rink-Jan Dijkstra

Broodbakker & Chauffeur

Wist je dat??.. We een echte Fries in ons midden hebben. Voor de liefde is Rink-Jan naar Lottum verhuisd en zijn draai aan het vinden in de bakkerij. Ook bezorgen bij horeca en mensen thuis gaat hem goed af. Gezellig even kletsen en weer door!

Jos Smits

Sanne Hagens

Banketbakker Lottum

Wist je dat?.. Sanne eigenlijk heeft gestudeerd voor kok. Maar ze nu toch al een aantal jaar bij ons werkt eerst als winkelmedewerker nu als banketbakker. Ze is haar passie voor eten in ieders geval niet verloren.

Jos Smits

Nienke Hegger

Leerling banketbakster

Wist je dat??.. Nienke dit jaar is geslaagd van de middelbare school. Via stage bij ons is terecht gekomen als vakantie baantje. Mede door ons helemaal enthousiast is geworden voor het prachtige bakkersvak en nu in september gaat beginnen aan de BBL-bakkersopleiding. Wij zeggen goed bezig Nienke!

Jos Smits

Marieke Ermers

Verkoopmedewerkster Lottum

Wist je dat?? Ze van de slagerij naar de bakkerij is verhuisd en..dat Marieke echt een carnavalsliefhebber is luisterd heel het jaar door carnavalsmuziek!

Jos Smits

Christel Janssen

Verkoopmedewerkster Lottum

Wist je dat?? Christel samen met haar vriend Jannes en twee zoontjes in Wanssum woont. Christel altijd in is voor gezelligheid en een grapje. Ze haar werktas vaker vergeet dan mee naar huis neemt. Maar werken in de bakkers winkel dat kan ze als de beste!

Jos Smits

Lindsay Stal

Verkoopmedewerkster Lottum

Wist je dat??.. Lindsay is terug van weggeweest en daar zijn we maar wat blij mee! Lindsay is super klantvriendelijk en denkt met de klant mee.

Jos Smits

Aniek Clever

Verkoop medewerkster Lottum

Wist je dat??. Aniek absoluut niet op de foto wou voor de website. Na verloop van tijd hebben we haar toch over weten te halen, en staat ze er toch tussen! Aniek is heel klant vriendelijk en doet altijd haar best om het onze klanten naar de zin te maken.

Jos Smits

Joske Hegger

Weekend/vakantiehulp Lottum

Wist je dat??.. Joske een manusje van alles is bij ons in de bakkerij. Van de belegde broodjes maken tot een bestelling weg brengen Joske kan het allemaal!

Jos Smits

Meggie Rijvers

Weekend/vakantiehulp Lottum

Wist je dat??.. Wij een Politieagent in spé in ons midden hebben. Ze is nog druk bezig met haar opleiding en werkt in de weekenden en de vakanties bij ons.

Jos Smits

Senne Strijbosch

Banketbakker & medewerker Lottum

Wist je dat??.. Senne is geslaagd voor de opleiding Banket. Ze heeft hier veel feeling voor en doet dit er netjes. Ook is Senne een kei in het smeren van belegde broodjes en chocolade inpakken. Een echte allrounder!!

Jos Smits

Nadja Fonteyne

Weekend & vakantiekracht Lottum

Wist je dat??.. Nadja aan de Pabo studeert om uiteindelijk Juffrouw te worden. In het weekend speelt ze graag een potje voetbal en woont samen met haar vriend in Lottum. Nadja is een super vriendelijke hard werkende topper!

Jos Smits

Shayenne Peeters

Weekend/vakantiehulp Lottum

Wist je dat??.. Shayenne nog studeert en in haar vrije tijd graag festivals bezoekt. De moeder van Shayenne ( Marlie) heeft in de jaren 90 ook bij ons gewerkt, leuk he!

Jos Smits

Noor Janssen

Weekend/vakantiehulp Lottum

Wist je dat?.. Noor een echte Lottumse alleskunner is! Van Frietkraam tot voetbalkantine nu ook bij de bakker! Wij zijn super blij met Noor in ons midden. Altijd gezellig!

Jos Smits

Paul Keltjens

Chauffeur/bezorger

Wist je dat?.. Paul zelf een supermarkt heeft gehad met zijn vrouw Marjan. Sinds dat hij met pensioen is kan hij de bedrijvigheid niet missen en komt hij ons een aantal morgens in de week helpen.

Jos Smits

Ans Thijssen-Emonts

Verkoopmedewerkster Well

Wist je dat?.. Ans al meer dan 25 jaar in de bakkersbranche werkt. Dus als iemand veel ervaring heeft met de verkoop van brood & banket is Ans het wel!

Jos Smits

Danielle Fleuren

Verkoopmedewerkster Well

Wist je dat?? .. Danielle in haar vrije tijd graag met haar vriend Wilco gaat touren in de vrachtwagen.

Jos Smits

Andrea Hagens

Verkoopmedewerkster Well

Wist je dat?.. Andrea haar dag altijd begint met: We gaan er weer een leuke dag van maken!! Andrea is altijd positief en gezellig en een bekend gezicht in onze winkel in Well.

Jos Smits

Dewi Van Elsbergen

Weekend/vakantiehulp Well

Wist je dat??.. Dewi als weekendhulp bij ons werkt naast haar studie. Dat ze dit al een aantal jaren doet. In de tussentijd is ze ook echt onderdeel is geworden van het team en zien klanten haar als een bekend gezicht in de winkel in Well.